Wildbaan Inspiration

HomeBeelddenken in het kortWerkwijze/KostenBeelddenkersstoryVisueel lerenInspirationOverhoorErvaringenContact

De cursus voor het maken van mindmaps heeft mij heel erg geholpen. Ik mindmap nu veel sneller dan eerst. Het was ook leuk om het te doen & het is zeker geen tijdverspilling. Sinds ik ben gaan mindmappen heb ik alleen nog maar hoge cijfers gehaald & daar ben ik heel blij mee. Adrianne heeft mij geleerd om de belangrijke punten uit de tekst te halen. Om te kunnen mindmappen moet je de tekst begrijpen & uitpluizen. Daardoor leer je de lesstof al. Door de mindmaps regelmatig door te nemen leer je het heel snel. Leren is nu veel leuker geworden.

Yannick Q.


Het leren was wel een redelijk probleem bij mij. Het duurde te lang voor ik een grote tekst in mijn hoofd had. Omdat je steeds alles uit het boek leest heb je ook niet echt overzicht over de leerstof. Ik wilde iets doen aan het 'leerprobleem', want ik zou naar het examen jaar gaan en als je dan niet slaagt is het wel heel zuur. Via via kwam ik bij Wildbaan Inspiration, daar leerde ik hoe ik goed een tekst moest leren in zo min mogelijk tijd. Die rondjes en bolletjes op je blad zien er heel dom uit voor iemand die niet weet hoe je er mee om moet gaan. Maar als je weet hoe je ze moet lezen is het 1000 keer makkelijker dan leren met pen en papier of het gewoon heel vaak oplezen. Ik raad iedereen daarom ook wel aan om het programma te gaan gebruiken. Ook als je geen beelddenker bent is het een perfecte manier van leren! Succes,

Rosalinde


ik heb net tentamen gehad. Op internet kon ik het al nakijken.
Ik weet zeker dat ik het gehaald heb!!

Vanaf nu werk ik alles uit met Inspiration.
Met jou heb ik de belangrijkste stof kunnen doorgronden. Heel erg bedankt voor je hulp.

Groetjes

Josje

1e jaars medicijnen
N.B. Ze behaalde met dit tentamen het hoogste cijfer tot nu toe.

Bedankt voor je tijd en moeite gisteren. Ik heb er erg veel aan gehad. Als
er iets is zal ik je mailen. En je hoort nog hoe het met m'n tentamens is
verlopen!
Groeten, Marlies


Mijn ervaringen met Mindmappen.

Ik vond altijd dat je bij vakken als geschiedenis, maatschappijleer en filosofie ontzettend veel tekst kreeg. Om dat te leren vond ik vrij moeilijk. Toen ik eenmaal Inspiration ging gebruiken, kreeg ik een veel groter overzicht van de stof. Hierdoor kan ik de stof beter en sneller onthouden. Bij sommige dingen teken ik er een klein plaatje bij om het nog beter te kunnen onthouden. Een mind map geeft voor mij ook beter verbanden tussen dingen weer. Vooral bij geschiedenis is het belangrijk om oorzaak en gevolg relaties te kunnen zien en toepassen. Dat is met een mind map voor mij veel makkelijker om te zien dan bij een lap tekst. En dit alles is behoorlijk terug te zien in mijn cijfers, die een stuk hoger zijn.

Anne-Claire

 

.Valid HTML 4.01 Transitional